1 op 1 Coaching

In een 1 op 1 coaching sessie met mij heb je mijn onverdeelde aandacht en is alles afgestemd op jouw wensen. Offline in mijn home studio of online via Zoom. 

Deze vormen van coaching bied ik aan:

ZANGCOACHING

ZANGTHERAPIE

LIFESTYLECOACHING

De coaching kan één of meerdere van het volgende inhouden:

  • Zang(les)coaching (vrijer en beter zingen)
  • Performance (podiumpresentatie of hoe sta ik voor een groep)
  • Schrijven van een eigen lied (als singer-songwriter of als verwerking/therapie)
  • Opnemen van eigen lied in mijn home studio
  • Zangtherapie voor verwerking of behandeling van allerlei uiteenlopende klachten zoals burn-out, relatieproblemen, vastlopen in werk of algemeen, voor meer zelfliefde & zelfvertrouwen, je eigen stem durven laten horen (letterlijk en figuurlijk) etc. etc.
  • Ontwaken; Je ware Zelf ontdekken en ervaren
  • Gezonde voeding en leefstijl voor meer energie en een betere gezondheid en eventueel afvallen (Ik ben sinds 2016 gediplomeerd Natuurvoedingsadviseur)
Ik gebruik afhankelijk van de persoon in zo’n coaching sessie 1 of meer van deze elementen: zang(techniek), klank, muziek, zingen van liedjes of affirmaties, beweging, lichaamswerk, meditatie, mindfulness, wet van aantrekking, mindset, gesprek/vragen beantwoorden (maar niet teveel praten! 😉 ). Ik werk heel erg op gevoel dus bij iedere persoon zal de sessie er anders uitzien afhankelijk van wensen, klachten en wat ik voel wat er nodig is op dat moment. 
We kunnen met één vorm werken, maar een combinatie van bovenstaande is ook mogelijk.

Voor de meeste van deze doeleinden hoef je niet goed te kunnen zingen, (al word je er vanzelf beter in als je met mij werkt 😉 ).
Ik verwerk wel graag zang of muziek in de coaching omdat werken met je stem en muziek helend werkt en je heel erg in contact brengt met je ware Zelf. Maar dat kan al door simpel klank maken , het samen zingen van simpele affirmaties, het luisteren naar bepaalde muziek, ik kan zelfs voor jou een toepasselijk lied zingen. De vibraties/trillingen van muziek en zang werken helend. 

Maar ook als je ambities hebt op zanggebied dan kan ik je heel goed helpen met mijn bijna 25 jaar podium- en zangervaring! 

Omdat alle vormen van coaching door elkaar heen kunnen lopen in zo’n sessie hanteer ik een gelijk tarief voor alles.

Jouw investering per 60 minuten is 95 euro (Incl. btw)
Met een 10 rittenkaart (10 uur) krijg je 1 sessie cadeau en betaal je dus 855 euro incl. btw (6 mnd geldig en betaling in 6 termijnen mogelijk).

Voor zangtherapie raad ik aan om 10 sessies van 120 minuten te doen binnen 3 – 6 maanden.

Jouw investering voor dit traject is 1700 euro (incl. btw) ineens of betaling in 6 termijnen van 295 euro (incl. btw)

Bij dit traject krijg je mijn online training Stralend Je Zelf ZIJN (t.w.v. 247 euro) er bij cadeau! Deze training is een hele mooie aanvulling en erg ondersteunend tijdens een live traject met mij en zal voor een diepere en grotere transformatie zorgen.

Mits jij er natuurlijk met toewijding mee aan de slag gaat 😉 Maar dat geldt voor alles. Ik geef je de tools, met mijn energie, liefde en toewijding, maar we moeten het SAMEN doen!

Ik werk alleen met mensen die all-in gaan en bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven. Met die mensen is de transformatie veruit het grootst en ik ga voor niet minder dan mindblowing resultaten!

Heb je vragen of wil je mij spreken? Mail naar info@christelpeters.com 

 
Woon je ver weg? Dan kan je ook een hele of halve dag met mij boeken.

Van 10.00 – 16.00 uur live 1 op 1 coaching van mij incl. drankjes en een heerlijke, gezonde lunch

Een hele dag mijn onverdeelde aandacht! We gaan lekker aan de slag met zingen en liedjes die je zelf hebt uitgekozen. Al zingende wordt vanzelf duidelijk wat gezien wil worden en wat aandacht nodig heeft.

Dit is voor jou als jij volle verantwoordelijkheid wil nemen voor je leven en enorm wil groeien. Als jij je ware stem en Zelf wil ontdekken en jezelf (meer) wil durven laten zien en horen. Als je meer zelfvertrouwen wil opbouwen. Meer liefde en plezier wil ervaren. Als trauma verwerking. Als je gezonder wil worden, meer overvloed wil ervaren, positiever in het leven wil staan, harmonieuzere relaties wil etc.  

We gaan liefdevol aan de slag met de blokkades op je stem en dat transformeren naar ontspanning en vertrouwen. Op deze dag gaan we helemaal naar de kern, jouw essentie, je ware natuur. De bron van alles, waar jouw grootste kracht zit, jouw potentieel, onvoorwaardelijke Zelf liefde en diep vertrouwen.

Van daaruit kan je alles helen en creëren.

Investering: 590 euro (incl. BTW) 

Ook een halve VIP dag is mogelijk, 3 uur inclusief drinken en tussendoortje

Investering: 285 euro (incl. BTW)

Stuur mij een bericht om een afspraak te maken!

Een VIP traject van een half jaar is ook mogelijk. Inclusief zes 1/2 live VIP dagen (of twaalf sessies van 1,5 uur) én de online training Stralend Je Zelf ZIJN! waarin je een half jaar wekelijks door mij gecoacht wordt (zie menu). Deelname aan een waanzinnig mooie eindpresentatie is ook een optie. Stuur me een bericht voor meer info. 

Ik kijk er naar uit om met je te werken en jou te zien transformeren!