Christel

Pop-jazz zangeres Christel Peters

Christel is een veelzijdige zangeres die zich gespecialiseerd heeft in easy-listening pop en jazz. Haar kracht ligt in de aandacht pakken en vasthouden van haar publiek, mensen entertainen en ontroeren. Ze is professioneel werkzaam in de muziek sinds ze in 2003 haar diploma behaalde aan de Academie Voor Lichte Muziek. In de afgelopen jaren speelde ze met vele topmuzikanten en zong in talrijke bands, musicalshows, dinnershows en maakte een aantal CD’s.

Enkele hoogtepunten

  • Optreden voor de EU ministers op het Binnenhof in Den Haag
  • Zingen in het voorprogramma van Jazz heldin Fay Claassen
  • Haar eigen gemaakte theatershow Dreams uitvoeren in 2014
  • Het inzingen van de titelsong Fly me to the moon in Los Angeles, USA, voor de internationale film Jump:

Zangcoach

Sinds 2008 is Christel ook zangcoach. Ze wil d.m.v. zang mensen helpen op hun weg naar persoonlijke groei. Daarom ligt de nadruk niet zozeer op techniek en presteren, maar meer op bewustwording, eigenheid, gevoel, zelfvertrouwen, performance en tekstbeleving. Juist door die unieke benadering maken leerlingen veel vooruitgang, zitten lekkerder in hun vel en gaan beter zingen.

Meer dan muziek

Christel woont samen met Pim en is moeder van Noèl en Solène Ze heeft nog een tweede bedrijf: www.etenopgevoel.nl

Christel is te boeken met verschillende formaties om uw evenement naar een hoger plan te tillen. Kijk op de pagina Boeken voor meer informatie. Of neem Contact op.

U kan Christel ook boeken voor theater, musical, (dinner)shows en studiowerk. Ze geeft ook zangworkshops aan scholen, bedrijven, koren etc. Voor meer informatie, neem contact op.

Pop-jazz Zangeres Christel Peters