Klantenervaringen

“I’m ready now to fly from the highest swing.
I had a dream”

“Zo vaak vertelde Christel over haar droom; een eigen theatershow, met niet alleen zang, maar ook dans en sketches, een show waarin alles wat ze zo heerlijk vindt om te doen bij elkaar komt. Gisteravond kwam de droom uit.

Hoogzwanger en stralend stond ze daar. Wat was ik trots. Ze nam het publiek mee door haar muzikale, maar ook haar persoonlijke leven. Over talentenjachten, een zeemeermin willen zijn, de academie voor lichte muziek en eindelijk hoorde ik het liedje over de bij, waarin ze inderdaad haar komische talent kon tonen. Ze vertelde over haar omzwervingen met Harry Emmery, waardoor ze jazz ging zingen, onze gezamenlijke liefde. Niet Harry, maar jazz hè?

Ze zong Sweet Georgia Brown, gaat ook op mijn lijstje, en een ondoenlijk gek liedje dat begon met één noot, twee noten en eindigde in een virtuoze kakofonie, waarmee ze maar weer eens bewees hoe talentvol ze is.

Ze nam ons mee naar LA voor de opnames van de titelsong Fly me to the moon van de film Jump met Patrick Swayze, de première in Zwitserland/Oostenrijk/dat land met bergen, waar ze de glitter en glamour vertaalde in Diamonds are a girls best Friend, vrienden Robbert Zwols en Patricia van Lierop gaven samen met Christel nog een fijn partijtje CPR weg en ze zong een prachtige ode aan de piano, bespeeld door Bert Louissen.

Een heerlijke, muzikale show, mede dankzij de geweldige muzikanten, Bert, Hans van Beek en Bouke Van Olst. Muzikaal zat het ook echt top in elkaar.

Maar wat mij het meest zal bijblijven, is hoe ontzettend Christel deze show was. Want naast de muziek waar zij zoveel van houdt, naast een wandeling door haar muzikale leven tot nu toe, zong ze ook eigen nummers, toonde ze zich kwetsbaar. Ze sprak en zong over zichzelf, over de liefde, over Pim, haar grote liefde, en terecht, en over hun ongeboren kindje.

Christel deed het gewoon, ze vloog van de hoogste schommel, nam de enorme sprong in het diepe en volgde haar droom. Tijd om uit te rusten en nieuwe dromen te volgen.” Jeanette Croezen

“Was die 425 km heen en weer dubbel en dwars waard, wij vonden het perfect en de entertainmentwaarde was 150%!” Anton & Loes

             “Mijn opa en oma waren echt blown away, ze vonden het geweldig! Het mooiste aan de show vonden ze de manier  waarop jij je verhaal bracht, zo persoonlijk.” Robin

“Christel’s eerste theatershow is achter de rug. Tevreden en wat een eer dat ik mee mocht doen! Christel Peters droomt realiteit!” Hans van Beek (bassist/gitarist)

              “Wat was het een prachtige, openhartige show!” Jelly

“Bedankt Christel voor de fantastische avond. Het was mooi, ontroerend en heel gezellig.” Wilma

             “Leuke show van Christel Peters in Theater Hofpoort. Vooral eigen geschreven nummers vond ik erg goed!!!” Knels

“Mooi gezongen, je zag er prachtig uit, en ik was een paar keer echt geroerd omdat ik je al enige jaren ken en in je presentatie van jezelf jou herkende als het prachtige en lieve mens en de vakvrouw, die ik regelmatige zie.” Inge

              “Autumn leaves – perfekt interpretiert” Martin Liening 9 november 2013 Nordhorn, DL