Boeken

Zangeres Christel Peters met pianist of jazztrio

“Geef jouw mooie evenement een upgrade!”

Christel & Pianist

 • Ontroerende en dansbare pop, jazz en easy-listening
 • Geschikt voor (huiskamer)concerten, trouwceremonies, diners, feesten en evenementen
 • Professioneel & intiem
 • Elegant & Chique
 • Muzikaal creatief met een vleugje humor

Christel Jazztrio

 • Zang, contrabas en piano
 • De beste jazzmuzikanten van Nederland
 • Swingende en luisterrijke songs uit het Great American Songbook
 • Herkenbaar door jazzy bewerkingen van bekende popliedjes
 • Elegant & Chique
 • Uitbreiden met een drummer, blazer of gitarist mogelijk
 • Voor feesten, evenementen en concerten

Voor een gratis adviesgesprek neem contact op!

Theatershow Dreams

“Christel weet moeiteloos de aandacht van haar publiek vast te houden”

Christel houdt enorm van het theater en alle specialisaties die daarbij horen: zingen, dansen, acteren, muziek, humor, show, creativiteit en interactie met het publiek. Bovenstaand ziet u een video van haar eigen gemaakte theatershow die ze in 2014 heeft gespeeld. U kan Christel boeken voor allerlei theaterproducties.

Review van Jeanette, Coevordenaren 06-10-2014

“I’m ready now to fly from the highest swing.
I had a dream”

“Zo vaak vertelde Christel over haar droom; een eigen theatershow, met niet alleen zang, maar ook dans en sketches, een show waarin alles wat ze zo heerlijk vindt om te doen bij elkaar komt. Gisteravond kwam de droom uit.

Hoogzwanger en stralend stond ze daar. Wat was ik trots. Ze nam het publiek mee door haar muzikale, maar ook haar persoonlijke leven. Over talentenjachten, een zeemeermin willen zijn, de academie voor lichte muziek en eindelijk hoorde ik het liedje over de bij, waarin ze inderdaad haar komische talent kon tonen. Ze vertelde over haar omzwervingen met Harry Emmery, waardoor ze jazz ging zingen, onze gezamenlijke liefde. Niet Harry, maar jazz hè?

Ze zong One note samba, gaat ook op mijn lijstje, en een ondoenlijk gek liedje dat begon met één noot, twee noten en eindigde in een virtuoze kakofonie, waarmee ze maar weer eens bewees hoe talentvol ze is.

Ze nam ons mee naar LA voor de opnames van de titelsong Fly me to the moon van de film Jump met Patrick Swayze, de première in Zwitserland/Oostenrijk/dat land met bergen, waar ze de glitter en glamour vertaalde in Diamonds are a girls best Friend, vrienden Robbert Zwols en Patricia van Lierop gaven samen met Christel nog een fijn partijtje CPR weg en ze zong een prachtige ode aan de piano, bespeeld door Bert Louissen.

Een heerlijke, muzikale show, mede dankzij de geweldige muzikanten, Bert, Hans van Beek en Bouke Van Olst. Muzikaal zat het ook echt top in elkaar.

Maar wat mij het meest zal bijblijven, is hoe ontzettend Christel deze show was. Want naast de muziek waar zij zoveel van houdt, naast een wandeling door haar muzikale leven tot nu toe, zong ze ook eigen nummers, toonde ze zich kwetsbaar. Ze sprak en zong over zichzelf, over de liefde, over Pim, haar grote liefde, en terecht, en over hun ongeboren kindje.

Christel deed het gewoon, ze vloog van de hoogste schommel, nam de enorme sprong in het diepe en volgde haar droom. Tijd om uit te rusten en nieuwe dromen te volgen.”

Christel is ook te boeken voor theater, musicals, (dinner)shows en studiowerk. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.