GRATIS proefles Groepscursus Zing Wie Je Bent!

GRATIS proefles Groepscursus Zing Wie Je Bent!

We zijn met de huidige groep deelneemsters van Zing Wie Je Bent druk met het voorbereiden van het eindconcert op 5 juli. We hebben nog ruim een maand te gaan, iedereen vind het enorm spannend, maar wat zijn deze krachtige vrouwen al enorm gegroeid in de afgelopen maanden! Ik vind het elke les weer inspirerend om te zien hoe ze zich kwetsbaar durven opstellen en daarmee de anderen raken en ben echt onder de indruk van het talent van deze vrouwen. En dat terwijl de meesten geen tot weinig ervaring hebben met zingen en sommigen kwamen met de overtuiging dat ze niet konden zingen of zo vals zongen als een kraai (echt waar!). Ik heb het volste vertrouwen dat het een heel mooi en bijzonder concert gaat worden.

Lijkt jou deze cursus ook waardevol om te doen? Na de zomervakantie starten we met een nieuwe groep en je kan je nu aanmelden voor de GRATIS proefles! De proefles zal plaatsvinden vóór de zomervakantie. Mail naar cpmusicproductions@gmail.com om je aan te melden.

Er gaan hele mooie nummers gezongen worden 5 juli die de deelneemsters zelf hebben uitgezocht (en zelf geschreven in één geval!) en we gaan natuurlijk ook gezamenlijk een paar mooie liedjes ten gehore brengen. Wil jij dit bijzondere concert niet missen of eens sfeer proeven of dit ook iets voor jou is?

Kaartjes kosten slechts 5 euro inclusief een kop koffie of thee

Datum: Vrijdagavond 5 juli a.s.

Locatie: Voormalige synagoge, Kerkstraat 36 in Coevorden

Deuren open om 20.30 uur. Aanvang om 20.45 uur

Kaartjes kan je bestellen door te mailen naar cpmusicproductions@gmail.com

Graag tot ziens!

Liefs, Christel