Zwangerschapsverlof en nieuwe plannen!

Er komt een baby aan! Wat weer een bijzondere ervaring, ik kijk er enorm naar uit!

Het betekent wel dat ik een paar maanden wat minder goed bereikbaar zal zijn. Maar…aanvragen voor optredens en aanmeldingen voor vocalcoaching zijn ook nu welkom en zullen zeker verwerkt worden! En het is nu al mogelijk om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek of gratis proef zangles. Het beste is om een bericht via het contactformulier te sturen of een mail naar cpmusicproductions@gmail.com Het kan een paar dagen duren, maar ik zal jullie mails zeker beantwoorden.

Ik heb enorm veel zin om volgend jaar weer aan de slag te gaan als zangeres en zangcoach en zit vol inspiratie! Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden. Ik wil mijzelf als zangeres meer focussen op mijn kracht: Entertaining easy-listening pop en jazz met een eigen draai, kijk maar hier bij Media. En als zangcoach wil ik meer de diepte in met mijn leerlingen, meer focus op persoonlijke groei, laten zien en horen wie je bent! Dat kan je als het goed is ook zien aan mijn website, kijk maar eens hier of hier.