Zing wie je bent! Aanmelden vocalcoaching 2018

Zing wie je bent! Aanmelden vocalcoaching 2018

Zing wie je bent! Groepscursus en privélessen

Aanmelden voor de periode februari t/m juli is nu al mogelijk. Ga snel naar Contact om een bericht te sturen of een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek of een proefles!

Zing wie je bent! Groepscursus

We gaan in februari 2018 van start met de groepscursus Zing wie je bent! Een unieke cursus die er op gericht is het beste in je naar boven te halen en je meer zelfvertrouwen te geven. Juist door deze unieke aanpak maak je snel vorderingen, zit je lekkerder in je vel en ga je beter zingen en performen. En het mooie is dat dat ook doorwerkt in andere gebieden van je leven…Laat zien en horen wie je bent! Spreekt je dit aan? Voor meer informatie kijk op de pagina Zing wie je bent! Groepscursus

Zing wie je bent! Privélessen

Ook is het mogelijk één of meerdere privélessen te boeken. Voor (semi)professionals of talentvolle zangers met ambities die hulp willen ter voorbereiding van een optreden, auditie, studioklus of gericht ergens aan willen werken. Kijk op de pagina Zing wie je bent! Privélessen voor meer informatie of maak een afspraak.

Voor de zangliefhebbers die deze droom niet najagen zijn er ook privélessen mogelijk. Lessen die zijn gericht op persoonlijke groei, bewustwording, uiten/verwerken van gevoelens, het vergroten van zelfvertrouwen. Door deze aanpak ga je niet alleen lekkerder in je vel zitten, maar ga je ook veel beter zingen! Het durven laten zien wie je bent werkt vervolgens ook door in andere gebieden van je leven, hoe mooi is dat! Spreekt jou dit aan? Kijk op de pagina Zing wie je bent! Privélessen voor meer informatie of maak een afspraak.